Sociale media: vorming voor ouders

11 maart 2024 om 20u

Veilig online!

Heel wat jongeren zijn quasi continu bezig met online sociaal contact.  Ze chatten, klikken, liken, taggen en swipen.  En wat denk jij ervan?  Zijn Whatsapp, Snapchat, Instagram of TikTok ook dagelijkse kost voor jou?  Of net niet?  Hoe zit het met online reputaties, wat doen sociale media met je gezin en hoe kan je grenzen stellen?  Deze sessie staat garant voor een grondige input van informatie, tips en inspiratie.
De vorming is voor ouders en gaat over het mediagebruik en -gedrag van kinderen van 6 tot 16 jaar.
 
Deze vorming is een initiatief van Gezinsbond en Child Focus en wordt georganiseerd door OC De Wingerd en VLS OLV van Gaverland.
Dat alles gaat door in de polyvalente ruimte van de lagere school, de toegang is gratis.